Tarinamme

Kuinka kaikki sai alkunsa.... 

Aatsipoppaa, CafeNisu,
Cafe Juuritupa  ja kuka on kaiken takana 

Olen Mira, 35- vuotias yrittäjä. Alunperin parturi - kampaaja, toiselta ammatiltani leipuri - kondiittori. 

Perustin Aatsipoppaa Oy:n keväällä 2015. Pari kuukautta aiemmin olin valmistunut oppisopimuksella leipuri - kondiittoriksi. Kuulin sattumalta vapaasta keittiötilasta ja otin oitis yhteyttä vuokranantajaan. Pääsin aloittamaan työt omassa yrityksessäni lähes heti vamistuttuani.

Ensimmäiset vuodet pyörähtivät Palokan veteraanitalon keittiöllä ikäihmisille ruokaa tehden muutama työntekijä kaverinani. Siinä ohessa välillä tein myös kakkuja tilauksesta. Kuitenkin juuri se josta eniten pidän, eli leipominen jäi vähemmälle huomiolle. 

Välillä tuotteita kävi kauppojen hyllyillä, käytiin toreilla ja markkinoilla. Asiakkaat kyselivät mistä tuotteita voisi ostaa. Varsinainen myymälä vain puuttui. Aloin etsimään erillistä liiketilaa mutta sopivaa ei tuntunut löytyvän. Niinpä törmäsin ideaan leipomoautosta! Parin viikon päästä ajatuksesta sellainen tulikin sitten Saksasta asti tänne Suomeen keväällä 2021 😊 Auto nimettiin Cafe Nisuksi. 

Vihdoinkin pääsin leipomaan täysipäiväisesti ja myymään tuotteita suoraan asiakkaille. 

Ensimmäinen kesä oli vilkas ja tuotteet myytiin monesti käsistä. 

Talven 2021 jälkeen sain yhteydenoton eräästä liiketilasta jota olin jo tiedustellut ennen leipomoauton hankkimista. Nyt olisikin tilaisuus saada tämä haaveilemani tila omaksi! Eikä mikä tahansa tila vaan ihka oma soma mökki! 

Tuttuun tapaan kävin tuumasta toimeen, soitin muutamia puheluita ristiin ja rastiin. Pari viikkoa tästä uutisesta tein kaupat mökistä! 

Aikataulu mökin kanssa oli lievästi sanottuna kiireinen. Vain kuukauden päivät aikaa muuttaa ja remontoida entinen kampaamotila oman näköiseksi, rustiikkiseksi myymäläksi! 

Aikataulussa kuitenkin pysyttiin ja Cafe Juurituvan avajaisia päästiin viettämään keväällä 2022. Suuri kiitos tästä kuuluu läheisilleni ja työkavereilleni joita ilman hommasta ei olisi tullut mitään! Vielä on paljon tehtävää, mutta uskon että pikkuhiljaa hyvä tulee 🤎 

Lämpimästi tervetuloa Cafe Juuritupaan niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat 🤎


Cafe Juuritupa on remontoitu rakkaudella yrittäjän ja perheen voimin tunnelmalliseksi paikaksi hengähtää 🤎 

Käsityön arvostus näkyy Juurituvalla niin tuotteissa kuin myymälän olemuksessakin. Löydät valikoimistamme myös muiden pienten kotimaisten yritysten tuotteita.