Toimitusehdot 

Verkkokaupan yhteystiedot

 • Sähköposti: tilaukset@cafejuuritupa.fi
  Puhelin: 045 612 3785
  Postiosoite: Mooseksentie 1 a Palokka 

  Toimitusehdot

  Aatsipoppaa Oy (2675324-6) myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

  Tilaaminen

  Tilattavat tuotteet valitaan verkkosivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteiden hinnat. 

  Maksaminen

  Tuotteita noudettaessa paikan päällä joko käteisellä tai maksukortilla. 

  Toimitus

  Tilaukset noudetaan paikan päältä myymälän aukioloaikoina (Mooseksentie 1 a, 40270 Palokka). Noudettavat tuotteet on tilattava viimeistään 1vrk aukiolopäivää ennen noutoajankohtaa.

  Tilauksen palauttaminen tai peruminen

  Verkkokaupassa myytävillä tuoretuotteilla ei ole palautusoikeutta, koska kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus ei koske tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi taikka joka pilaantuu helposti. Verkkokaupan muilla tuotteilla on asiakkaalla kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen palautuskelpoiset tuotteet. Asiakas on velvollinen maksamaan palautuksesta mahdollisesti aiheutuvat palautuskulut. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

  Ennen tilauksen noutoa tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. 

  Virheellinen tuote ja reklamaatio

  Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen aatsipoppaaoy@gmail.com Jokainen reklamaatio käsitellään tapauskohtaisesti ja lupaamme olla sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.